konuyu hortlatıyorum
sonunda gittim konustum kızla ama nasıl oldu
hemen anlatayım

dersane çıkısı öğle arasında kız tek basına eve dogru gidiyordu bende fırsat bu fırsat deyip takibe aldım kızı kızın gittiği yollar hep kalabalıktı cesaret edipte gidip konusamadım ,aslında gidip konusup kızın bagırmasından korktum
sonra sakin bir yola girdi kız bende baya yaklastım aramızda 2 3 adım kaldı ki ben vazgeçtim konusmaktan dedim kız senın neyıne sonra durdum kız yurumeye devam etti ,tabi takip ettiğimi biliyor
100 150 metre ilerde durdu ve bana bakmaya başladı
la dedim benı beklıyr heralde kararsız kaldım o an sonunda da ne olursa olsun gidip konuşacagım dedım
gittim yanına merhaba dedım merhaba dedı
ya ben senınle tanışmak ıstıyorum dedım
kız malesef dedi
bende sağlık olsun dedım durdum orda
kız benı takip etmenden rahatsız oldum dedı
bende kusura bakma tamam dedım çektim gittim
kız aradan 2 3 saat sonra etütü için dersaneye gelmiş ve arkadaslarına hemen yetiştirmiş kantinde oturan arkadaslarının yanına gelmiş aralarında da bızım sınıfa yenı gelen bir kız var banada o anlattı zaten ,sınıfa yenı gelen kızı aslında uzun zamandır tanıyorum fakat muhabbetımız yok,neyse kız gelmiş demiş sözellerden biri bugun benı takip etti demiş ,bızım sınıftakı kızda adı ne dıye sormus oda adını bilmiyorum demiş
nasıl biri tarif et demiş
kız da renkli gözlü temiz yüzlü demiş bızım sınıftakı kızda tanımış hemen beni
oda cok korktum demiş ,bizim sınıftakı kızda korkmana gerek yok iyi biridir kimseye zararı dokunmaz kendı halınde biridir demiş.
şimdi bundan sonra ne yapmalıyım bu olaydan neredeyse 1 hafta geçti bir aklım boşver kızı mızı diyo dersıne bak dıyo bir aklımda bu sorununu haletmezsen ilerde basına iş açar diye kendı kendımı yıyorum