sesar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli Erhan Bey,
Öncelikle üzüldüm derken denemeden aldığınız için beğenmediniz sanmıştım.
Şimdi sorunları 2 aşamada ele alırsak;

1. Yanlış Yönlendirme var mı?

Siz direk olarak benden Issey Miyake parfümü istediniz. Bende size normalde bu kokuyu mu kullanıyorsunuz dedim. Hayır ama çok duydum bunu almak istiyorum dediniz. Bende peki efendim dedim.
Daha sonra ise aynen konuşmalar şöyle geçti:
-birde şunu sormak istiyorumbu kokuyu bilmiyorsunuz anladıgım kadarıyla. Yani sadece gördünüz ve duydunuz. Kokuyu sıkıp begenmeme olayı olmaz değil mi ?
-Beğenen birini bulur ona hediye ederiz bizde. Zannetmiyorum çok ağır bi kokusu olmadığı sürece beğenirim.
-Yok agır bir koku değil.ardıç bergamut ve lavanta var.ince güzel bir koku.

Sizde sonuç olarak kokuyu beğendiniz.

Yani ben bu koku için hayatta kalıcı bir koku demem. Davidoff Coolwater'da yine öyledir mesela. Kaldıki size ince ve tiz bir koku olduğunu belirtmiştim. Kalıcı koku istiyorsanız Angel, Midnight, Gio, Black Code, Jean Paul gaultier 2, Hot Water vs gibi kokuları öneririm.

Ayrıca Issey Miyake için yapılan yorumlardan;

-Birbirinin içine geçmiş, tasarım harikası plastik şişelerinde deodorant ve aftershave bir arada barındıran yolculuk seti de çok kullanışlı olan hafif bir koku.
-kokusu üzerimde kesinlikle kalmayan parfüm şişesinin 1/4 ünü üzerime boşalttığım ekstrem durumlar dışında maksimum etki süresi(en azından benim kokusunu aldığım süre) 1-2 saat olan parfüm

Ayrıca koku her tende aynı şekilde kalmaz.

2.Ürünün orjinalliği
Dediğim gibi malıma güvenim herzamanki gibi sonsuzdur. Böyle olmasa satışları forum üzerinden değil köprü altlarında veya gittigidiyordan satıp kaçardım. Kaldıki siz oturduğunuz yeri söyleyince isterseniz elden verebilirim dedim.

Kokuyu dediğiniz gibi müdavim kullanıcısına gönderebilir, uzmanlara sorabilir veya laboratuvar ortamlarında test ettirebilirsiniz. %100 Orjinal bir koku.

Bu koku farklı bir kokudur. Forumdaki diğer arkadaş pm ile direk bu ürünü istedi, parayı yatırdı ve bende kargoladım mesela. Şu an kullanıyor bir kaç gün içerisinde yorumunu yapacaktır o da.

Ne diyebilirim başka. Msn üzerinden devam edebiliriz yine isterseniz.
Bende bir kaç alıntı yapayım madem parfüm hakkında. Sadece işine gelen yorumları alıntı yapıp buraya eklemekle iş bitmiyor.

Alıntı
benimki bittiğinden dolayı kullanamadığım ama hala giysilerimin üstünde kokusu kalmış olan parfüm.
demiş birisi. Benim sizden aldığım parfüm bırakın giysilerin üzerinde durmayı, yarım saat bile geçmeden kokudan eser kalmıyor.

Alıntı
çok az bile sıksanız çok kalıcı olabilen, başka parfümleri denedikten sonra hiçbirininin onun yerini tutmadığına karar verdiğim süper parfüm..şişesi de ayrı bi güzeldir.
Çok az değil, çok bile sıksanız sizin gönderdiğiniz parfümün kokusu kesinlikle kalıcı değil.

Alıntı
bunu üstünüze sıkıp alışverişe çıktığınızda her üç kasiyerden ikisi mutlaka dayanamayıp "hangi parfüm bu yaf?" diye sorar.
Tabi kasaya gidene kadar kokusu kalırsa

Alıntı
erkek parfumu inanilmaz etkileyici oldugu kadar inanilmaz da kalici olan.
sevgili gidiyor kokusu yastikta bir hafta kaliyor.
Kısacası, alıntı yaptığın sayfada kokunun kalıcı olmadığına dair tek yorum yapılmış. Sende onu almış buraya eklemişsin. Ben koku güzel değil demiyorum. Kalıcı değil diyorum. Hangi parfüm vardır ki, orjinal olupta kokusu yarım saat bile kalıcı olmasın ? Madem parfüm uzmanısınız buna cevap verin.

Antalya'ya gönderdiğin İssey Miyake içinde arkadaş yorumunu kendisi yapmak isteyecektir mutlaka. Zaten onun yorumunuda benden duyarsan ki, yorumunun ne olduğunu biliyorum. Kendin bile bize gönderdiğin İssey Miyake'lerin çakma olduğuna inanırsın.

Artık bu konuya birşey yazmak istemiyorum. Sen benim gönderdiğim parfüm orjinaldir, benim içim rahat diyorsan o 100 TL helal-i hoş olsun.