Hepsine tamam da senden 24 tl ücretle aldığı ürünü 30 tlye sattığını neden vurguluyorsun onu anlamadım ?
Sen bunu kaç liraya mal ettin ? Çok saçma bir yaklaşım.Seni taklit etmesi tamam da istediği fiyata satar arkadaşım.Senden daha uygun fiyatlı satan insanlara da bazen laf atıyorsun.Ticaret buna denir.Bilmiyor musun ?
benden 24 e alıp 30 satması önemli değil satış konumu aynen kopyalayıp fiyatlarda değişiklik yaparak kendine AVON süsü vermiş.Ve bu konuyu görenlerde r10'daki avon olup olmadığını araştırmışlar.Bende buna sinirlendim aradım ve açmadı.İyice sinirlendim *********** ihtimali verdim.Eğerki benden izin alıp bu bu forumda bu satışı yapcam sizin içerikle sizden alıp biraz daha farklı bir fiyata hatta anlaşma yapartık satış ortağı yapardım.Ama konumu aynen kopyalayıp başka sitelere açması AVON nickini kullanması ve atarımı kullanması çeşitli şüpheler uyandırdı.Şimdi sen nickin ve avatarın tescillimi dersen isteyen istediğini kullanır onda sorun yok.Ama içeriğimide kopyalıyorsun zaten insanlar sana *********** gözüyle bakar.