BetaHouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam zaten domain sizin yada öyle olduğunu iddaa ediyorsunuz bana ne sizin domaininizden hesabınızdan hala ne hakla şüpheleneceğim diyorsun önce ödeme yapsam demek böyle panel uçacaktı sonra ara bulabilirsen.Şüphe istiyorsan al sana şüphe sitenin senin olduğuna inanmıyorum ve önce ödemeyi yapsaydım vereceğinede inanmıyordum dilenciye sadaka veririm en azından hayır işi yaparım ama senin yada her kiminse bu siteyi ALMAM artık ! Cakatoj87 mi netmosfer mi yada herkimsen benim sicilim temiz vvarez script sataktan süresiz banlanan multi üyelik sen değilmisin !!!!! Birdaha sakın ola ki sakın adımı böyle bir ortamda böyle bir kouda ve böyle bir tartışmanın içine sokmayın beni karalamakla uğraşanla uğraşırım !! Konuyu report edyorum ve eski üyeliğinizin olduğu gibi bu üyeliğinizde banlanmasını talep ediyorum bu siteye vvarez script satan lazım değil buda inşallah yetkililerin takdiri olacak hadi bakalım kim kimden şüpheleniyormuş ! Zeytinyağı gibi üsttesiniz yalandan şifre verdiniz domain atmadan alırım ödemeyi dediniz yanlış şifre verdiniz şifreyi verir vermez ödeme istediniz.Çok canım sıkılırsa konuşma kaydınıda koyarım buraya yada buyrun siz koyun bekliyorum.Konu report edilmiştir benim adımı kimse karalayamaz ..... !!
bana bak abicim ben ortalmı yumuşatayım diyorum sen iice kızıştırıyosun öyle 70 tradeyle adam olunuyosa burda senden daha büyükleri var hiç merak etme kendini bi havaya sokmuşun 70 tradem var diye ama yarısını link satışından almışın zaten şidmi olayıda arkadaşlara anlatayım özetleyerek arkadaşlka anlaştık domaini yollamak uzun sürer diye linesisteki panelimşi komple verdim ve sonrasında geri alıcaktım arkadaşa bilgileri verirken şifrenin en sonunda 0 rakamını kopyalamamışım yanlışlıkla arkadaş aldı denedi giriş yapamadı sonrasında bende girmeye çalıştım ama girmedi hesap domnduruldu uyarısı verdi bende telefon açtım linesise dedim böyle böyle hesabıma ulaşamıyorum onlarda üst üste yanlış şifre denendiği için hesap bloke edildi dedi bende tedbir olsun diye (tabi o an anlayamadım yanlış şifre verdiğimi ) adamlara hesabımda herangi bi işlem yapılmamasını söyledim tabi bana şifre falan yollucaz dediler mail adresine ama gelmedi mesai bitimine dek geldi çünkü teknik servis yoktu son görüşmemdede pzartesi günü hesabımı yeniden aktif edeceklerini söylediler malum hafta sonu yani olay bundan ibaret ama bende linesis firmasıyla konuşupo olayı anlayana kadar arkadaşa şüpeşli gözüyle baktım şimdi elbette şüpeli gözüyle bakmıyorum vee suçlamıyorum arkadaşın içi rahatlaycaksa özür de dilerim sorun deil arkadaşı durduk yere suçladım ama benimde durumum ortada yani neyse(betahouse arkadaşım kusura bakma yanlış anlaşılkdı herşey sadece bi 0 rakamını eksik vermemden kaynaklandı senden özür diliyorum umarım için rahatlamıştır) amaa ne olursa olsun kendini büyük inasn sanma 70 tradeyle falan adam olunmöuyo istesem 1 ayda 100 üzerine çıkarım hiç sorun deil hernyese konu kilitlenebilir siteyi ptesi günü tekrar satışa çıkarıcam o zaman yeni konu açarım