arkadaslar yaklasık 1 aydır aktif olarak hosting satisina başladığımızı duyurmuştur ve piyasa araştırmasi yapıyorduk ve söyle birseyler görmeye basladık Domain + 250 mb alan yıllık : 20 tl

böyle fiyatların piyasada dolaştıgını gordum söyle bir hesaplama yaparsan bunlar domaini : 13 veya 15 tl den alsa : 5 tl hosting den kar etse bunun desteğini sağlasa (ki ben inanmıyorum destek sağladıklarına) sonra tabi bireysel-kurumsal musteriler bunları seciyor daha sonra bu saticilar ortadan kayboluncada yok tum hostingciler böyle guvenemiyorum gibi kelimeler duymaya başladık arkadas piyasaya bi an önce Bir el atilmalı Vpsler : 1 gb ramli 30 tl den satiliyor ya kardesim sadece virtuozzo lisansını cıkarırsın 20 tane satsan e sunucu parasini nası vericeksin yada sabancımısın böyle satis yapıyorsun Yazik yani wallahi yazik önceden Musterilerimizi özenle seçerken simdi piyasadaki hostcular(tostcu diyelim) yuzunden Musteri potansiyelimiz azaldı + Piyasadaki fiyatlari allak bulak oldu Önceden İnsanlar Hosting Almak için kategori De her 10 dk bir konu acarlardi Simdi Hosting Sponsorlugu Ve Özel Kampanyalar Kategorisinde 10 dk bir konu aciliyor SİZDEN RİCAM ARKADASLAR NE GEREKİYORSA YAPALIM YETERKİ SU PİYASA BİR DUZENE GİRSİN GELİN HEP BİRLİKTE PİYASAYİ BU TOSTCULARDAN TEMİZLEYELİM Hepimiz fiyatlari sabitleyelim ve bu fiyatlardan aşağiya satanlari gerekli yerlere bildirelim...

Kelime ve sözcuklerde bir yanlıs yaptıysam simdiden afedersiniz..

HERKESE HAYIRLI İŞLER BOL KAZANCLAR

MACRODESTEK SUNUCU HİZMETLERİ
info@macrodestek.com
0232 251 73 89
0507 295 09 59