Merhaba
Aklımda olan bir projeyi ugraşlarım sonucu hayata geçirmiş bulunmaktayım.Şu anda Beta versionunu yayınlıyorum eğer gerçekten çok istek olursa tam sürümü ile birlikte geleceğiz ve daha sağlam olcaktır.
Güncelleme olcak mı diye sorarsanız programı güncellemenize gerek kalmadan zaten güncellenecektir programı güncelleme ise programda yeni bir kodlama ya da yani bir şey eklendiğinde programı inirecektir ve size o program kullanacaksınız.
Program paralımı olcak bende bu soru üzerinde çok dolaştım ve bedava yapmaya karar verdim.Ancak öğrenci olduğumdan dolayı host domain paraları var ben bu işlemleri site üzerinden yönetiğimi düşünürsek benim içinde cep harçlığı olcak miktarda arkadaşlar bana sponsor olmak isterlerse olabilirler.
Sponsorların reklamlarını program içerisinde yapacağım.Onların websitesi ya da istedikleri linkini vs koyacağım.
Sponsorluk ne kadar başlığıyor derseniz fiyatı ben değil siz belirliyorsunuz.Benim her hangi bir maddi talepim yok dediğim gibi kararınız da özgürsünüz ancak bende zengin değilim onuda söyleyim.
Projemi desteklemek mi istiyorsunuz?
İnfo@WebTurkey.org ekliyorsunuz ve ben sizle konuşuyorum.
Program hakkında :Program şu anda genelikle düşecek olan domainleri gösteriyor.Az sayıdada olsa düşmüş domainlerde içlerinde var karma yani.Programda girişe tıkladığınızda şu anda düşecek domainleri görebiliyorsunuz.
O liste güncelliyoruz hep aynı kalmıyor yani.Programı güncelle dediğinizde ise programın bir üst versionunu indiriyor.
Programın Ekran Görüntüsü :
Programı İndir
Desteklemek isterseniz : İnfo@webturkey.org
# The Wolf