NetMoSfer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam domain hesabıma ulaşıncaya kadar sizden şüpelenicem kusura bakmayın
Hocam zaten domain sizin yada öyle olduğunu iddaa ediyorsunuz bana ne sizin domaininizden hesabınızdan hala ne hakla şüpheleneceğim diyorsun önce ödeme yapsam demek böyle panel uçacaktı sonra ara bulabilirsen.Şüphe istiyorsan al sana şüphe sitenin senin olduğuna inanmıyorum ve önce ödemeyi yapsaydım vereceğinede inanmıyordum dilenciye sadaka veririm en azından hayır işi yaparım ama senin yada her kiminse bu siteyi ALMAM artık ! Cakatoj87 mi netmosfer mi yada herkimsen benim sicilim temiz vvarez script sataktan süresiz banlanan multi üyelik sen değilmisin !!!!! Birdaha sakın ola ki sakın adımı böyle bir ortamda böyle bir kouda ve böyle bir tartışmanın içine sokmayın beni karalamakla uğraşanla uğraşırım !! Konuyu report edyorum ve eski üyeliğinizin olduğu gibi bu üyeliğinizde banlanmasını talep ediyorum bu siteye vvarez script satan lazım değil buda inşallah yetkililerin takdiri olacak hadi bakalım kim kimden şüpheleniyormuş ! Zeytinyağı gibi üsttesiniz yalandan şifre verdiniz domain atmadan alırım ödemeyi dediniz yanlış şifre verdiniz şifreyi verir vermez ödeme istediniz.Çok canım sıkılırsa konuşma kaydınıda koyarım buraya yada buyrun siz koyun bekliyorum.Konu report edilmiştir benim adımı kimse karalayamaz ..... !!