BanLanMa Seßeßim yazı SekLim miŞ ßanLayan yekLi iSe ßanLarkende yazmıŞ edeßiyat hoCanıza sLmımızı iLetin diye, ( sLmını iLettim onunda Sana sLm ı var ) R10 kuraLLarında yazı ŞekLiniz deqiŞik oLurSa ßanLanma cezaSıdır diye ßi madde varmıdıR ? ve o madde vaRsa eqeR
Burda ve
Burda payLaŞım yapmıŞım neden ßanLanmadım ? yazı SekLimde aynı ? nedeniNi ßen söLeyim
Burdaki Konuda kendiNi ßiLmeyen ßi üye ( uYeLiqini hatırLamıoRum ) iLe yazı ŞekLi iÇin tartıŞtık adam ßana maLLaşma dedi Sen qörürSün dedi ve 2 daKiKa Sonra ßan yedim yani Adamın arkaSı saqLammıŞ yetkiLi ßiRisi varmıŞ taßi o yetkiLide arkadaŞını kırarmı Hemen ßanLar ve konudaki arkadaSının yazdıkLarınıda siLer R10 a nekadar zoR üye oLunduqunu Herkez ßiLio peKi neden ßu kadaR koLay ßan atıLıyo ? R10 yetkiLi kiŞiye yetkiLerini arkadaSının Sözünü dinLeyerek ßi üYeye ßan atmaSı iÇİnmi verdi ?
ßeni ßanLayan yetkiLi R10 WeßmaSter Forumuna Su kuraLLara uymadıqın iÇin ßanLandın diyeßiLirmi ? ßeni ßanLayan yetkiLi Sunu ßiLirim Sunu söyLerim ne oLdum demiCen ne oLaCaqım diCen....
Ben sudan bahanelerle üyelerin banlanmasına karşıyım ama böyle yazı şekli olmaz.Kimseden mükemmel bir şekilde imla kurallarına uyması beklenemez ama güzel Türkçe'mize sahip çıkalım elimizden geldiği kadar.
Saygılarımla.