BanLanMa Seßeßim yazı SekLim miŞ ßanLayan yekLi iSe ßanLarkende yazmıŞ edeßiyat hoCanıza sLmımızı iLetin diye, ( sLmını iLettim onunda Sana sLm ı var ) R10 kuraLLarında yazı ŞekLiniz deqiŞik oLurSa ßanLanma cezaSıdır diye ßi madde varmıdıR ? ve o madde vaRsa eqeR
Burda ve
Burda payLaŞım yapmıŞım neden ßanLanmadım ? yazı SekLimde aynı ? nedeniNi ßen söLeyim
Burdaki Konuda kendiNi ßiLmeyen ßi üye ( uYeLiqini hatırLamıoRum ) iLe yazı ŞekLi iÇin tartıŞtık adam ßana maLLaşma dedi Sen qörürSün dedi ve 2 daKiKa Sonra ßan yedim yani Adamın arkaSı saqLammıŞ yetkiLi ßiRisi varmıŞ taßi o yetkiLide arkadaŞını kırarmı Hemen ßanLar ve konudaki arkadaSının yazdıkLarınıda siLer R10 a nekadar zoR üye oLunduqunu Herkez ßiLio peKi neden ßu kadaR koLay ßan atıLıyo ? R10 yetkiLi kiŞiye yetkiLerini arkadaSının Sözünü dinLeyerek ßi üYeye ßan atmaSı iÇİnmi verdi ?
ßeni ßanLayan yetkiLi R10 WeßmaSter Forumuna Su kuraLLara uymadıqın iÇin ßanLandın diyeßiLirmi ? ßeni ßanLayan yetkiLi Sunu ßiLirim Sunu söyLerim ne oLdum demiCen ne oLaCaqım diCen....