tanımadığın birinin elinden bir şey içerseniz böyle olur tecavüz pis bir şeydir geçen gün bana bir mail geldi ve maili kısaca anlatayım mailde bir genç sahilde oturuyormuş ve sonra 2 kişi gelmiş ve oturmuş yanına 2'sinin arkadasıda 3 çay alıp gelmiş bir taneside sen bilmiyormusun ben çay içmem demiş ve ordak yabancı gence sen iç demişler ısrarlara dayanamayip içmiş ve korkmuş yavaş yavaş kendinden geçmeye başlamış ve anlamoş ki bir şeyler ters gidiyor .

başı dönüyor ve can havliyle otobuse biniyor ve ordaki 3 kişide takip ediyor düştüğü yerde götürecekler otobuste arkadasına mesaj atmış şurda inecem beni almaya gel demiş ve tam durağa gelmiş arkadaşının kollarına bayılmış ordaki 3 kişi kimmiş sizce ORGAN Mafyası bayıltıp kaçırıyorlarmış insanları ..

bu yüzden herkes dikkatli olmalı insanları canlı canlı götürüp organlarını alıyorlar .

üstteki bayanın yaşadıklarıda buna benzer bir olay yani diyeceğim o ki, bir başkası size bir şey verdiğinde yemeyin içmeyin . yoksa kötü oluyor sonuçları...