arkadaşlar siteyi 1 saat önce kadar betahouse nickli arkadaşa sattım ama ödemeyi siteyi tamamen teslim alınca yaparım dedi bende r10 profiline bakaraktan tamam dedim daha sonra domaini başka bi hesaba gönderme işi uzun sürer diye kendi hesap bilgilerimi verdim ama hesap bilgilerimi verdikten 5 dakka sonra linesisteki hesabıma giremez oldum şifremi değiştirilmiş artık nedense giremiyorum şuanda telefon açtım linesis firmasına inş sorunu düzeltecekler domainide başka bi hesaba yollamamaları için talimat verdim şimdi bu durumda betahouse nicklli arkadaşı suçlamıyorum eğerki sorun yarına kadar düzeltilemez ve domainde başka bi hesaba yönlendirilmiş olursa o zaman bu arkadaşı suçlarım çünkü bana msn de bi resim gönderdikten sonra hem pc çok acayip şekilde yavaşladı hemde dediğim gibi linesis hesabıma giremez oldum şimdilik r10 halkına bu durumu anlatayım dedim
Bu ağır ithamınız ve üst düzey terbiyesizliğinizden sonra büyük oranda aklıma vazgeçme fikri yatıyor ve sizede -itrader verip adam karalamaktan
şüpheleniyorum demenizden ötürü güvensizliğim oldu.Üstelik siz 20 itraderinize karşılık önce ödeme yap dediniz bende tabiki itiraz ettim çok direttiniz yine şüphemi çektiniz.Msn'deyken 10-12 kişi yazıyor kimseyi cevapsız bırakmamaya çalışıyorum siz o sırada domain panel bilgilerini atmışsınız 5 dk geçmişti girdim baktım şifre yanlış dedi aynen söyledim şifreyi eksik vermişsiniz özür dileyip asıl şifreyi verdiniz denedim hesap askıya alınmış dedi.Yanlış şifreyi verdiniz girilmedi doğrusunu verdiniz girilmedi hangi arada sizin şifrenizi değiştireyim el insaf ... Para mevzusu ettiniz ödeyecekmisin dediniz bende param var çok şükür dedim devir bitsin vereceğim dedim inanmassanız resim yollayayım dedim printscreen yapıp yolladım ve altta 8-10 tane msn konuşmasınıda gördünüz iş bankasında yeteri miktarda param olduğunuda gördünüz resimle ispat ettim suçlu mu oldum ? Kendi suçunuzu bana atıp
şüpheleniyorum deme rezilliğini göstermenize rağmen + domain panelinizin askıya alındığını gördüğüm halde ve sitenin sizin olmadığını düşündüğüm halde yarın 18:00'a kadar sizi bekleyeceğimi söyledim iyi niyet gösterdim ve burada üste çıkmaya çalışmışsınız görüyorum ki..Sizin itraderinizin 2 katından fazla şuan benimle devam eden Reseller müşterim var bırakanları ve hosting müşterilerini saymıyorum her ticaretim itrader'e de yansımıyor ben sizin şifrenizi ne ara değiştireyim yada virüs nedir bilmezken size nasıl virüs yollayayım size kastım nedir ? Paramla rezil oluyorum zorlamı almaya çalışıyorum sizden bu site gibi kaç site bulurum ve daha iyilerini bulurum nedir bu terbiyesizlik ??? 3 kuruşa adımı KurulumHosting'i ticari imajımı lekeleyemem öyle değil mi !?
betahouse tanımam ama tüm itraderleri olumlu ...
Teşekkür ederim yorumunuz için