Hadi ailesi yüzünden veya benzeri sebeplerle iki tarafta severek ayrılsa fena bi durum. Ama seni başkası için terketmiş.Yani senle çıkarken aynı zamanda başkasını seviyormuş.Bunu bilmene rağmen hala nasıl ona karşı çeşitli duygular besleyebiliyorsun ? Ki o seni aklının ucundan bile geçirmezken. Ben bu konu da o kadar katıyım ki 1 yıllık ilişkim bitti ortada neden yokken, ayrılalım muhabbeti bile geçmedi. Aramadı sormadı. Bende aramadım sormadım. Hani böyle bi saçmalık ( : Beni sallamayanı ben neden sallayayım hesabındayım ben. Gerek yok dostum, aşk bu ille çekeceksin acısını. Ya da hiç başlamıcaksın. En etkili yolu aklını, yüreğinden üstün tutup yeni bitane hatuna bağlanacaksın. Zamanla ona alıştıkça diğeri ister istemez silinecek yüreğinden. Emin ol kesin çözüm.
Ben biraz fazla bağlanıyorum galiba ... karşıdakindende bunu bekliyorum ki kendime göre haklıyım .. ayrıca başkasının ağzından duyduğum için hala ona karşı hisler besliyor olabilirim , yeni bir ilişkiyle unutacağım belki içimde ilk gerçek sevdiğim ( öncekilerde bu duygu yoktu ) olarak kalıcak sadece o kadar .. ben unutamam demiyorum zaten ama bir an önce yeni bir ilişkiye başlamalıyım diyorum ...
Ayrıca her insanın kişiliği farklıdır , herkesi kendimize göre genellemeyelim .. bugün ben unutmadıysam zor unutuyorsam söylerim bunun ayıp yanı yok duygusal bir insanım tamamen kişiliğe göre değişiyor ...
Ama özgüveni yerinde olan bir insanım bu konularda hiçbir sıkıntım yok .. Kafa koyduğum kızın direk yanına gidiyorum teklif ediyorum , bu hafta bir iki kızı tek yakalayıp teklif edeceğim elbet birisi durumumu anlar kabul eder he ne dersiniz