Merhabalar;

Herkes bilir ki hosting işi sürekli online olmayı gerektiren, müşterilerle sürekli diyalog halinde olmanızı gerektiren bir alandır. 2009 un baslarında fiilen harekete geçmiş olduğumuz ServisTR.Com ' a yeterince ilgi gösteremediğimiz için kalitesine / tecrübesine inandığımız kişilere devir etmek isteriz.

Devir işlemi için 2 farklı öneri sunuyoruz.

1. si alan adı ve alan adına tescilli awbs scripti ile devir. (tema çok güzel olmasada bize özel kendi tasarımımızdır.)

2. si asıl amacımız müşterilerimizi kalitesine inandığımız bir firmaya devretmektir. (Çok yoğun bir ilgi gösteremediğimiz için yuksek rakamlarda müşterilerimiz yoktur. Yaklasık 65 civarı 5 tanesi windows hosting) Aylık geliri 25liradır. Tum müşteriler yıllık olarak ücretlendirilmiş olup. 2ay ile 6 ay arasında hepsinin süresi bitecektir.


3. Sunucu tasımamak isteyenler olursa su an ki aktif sunucunun aylık masrafları 165TL 'dır. amd 4200, 320gb hdd ,3 gb ram


Devir işlemi tamamen vakit yetersizliği ve bu yetersizlikten musterilerimizin mağdur olmaması içindir. Farklı bir sebep yoktur.

faaliyet belgemiz mevcut idi. Yasa dısı olarak herhangi bir faaliyette bulunularak hosting işlemi açılmamıstır. Müşteriler bireysel değil kurumsal olup, bizim alt yapımız ile ikinci yılda bizde barındırmaları garnti olan musterilerdir. Alan adı bayilikleri servistr.com ' a ait olup yaklasık 30 alan adı tescili mevcuttur.


Müşteri güvenliği için detaylı bilgi verilmemiş olup talep edenlere özel iletişim yöntemleri ile detaylı bilgiler verilecektir. Bu bir açık artırma olmayıp bir kaç farklı sitede devir talebimiz sunulmuş olabilir.