Uğur'um için rahat olsun, aslında onun bu tepkiyi vermesi senden ders aldığı anlamına geliyor. Temel psikoloji
ya siz ne meraklısınız böyle başkaları adına yorumlar yapmaya...
Uğur'u bir çogunuzdan iyi tanırım.. aramızda öyle yada böyle küçük çaplıda olsa ticaret geçmiştir. kendisi ile çok sefer msn'de muhabbetimde olmuştur. ben yinede söylüyorum. Uğur ben Kralım edasıyla yola devam ediyor + kimseden ders mers almayada gerek yok. tecrübe deneme yanılma yöntemiyle olursa daha kalıcı olur. ögüt vermekle olsaydı " 1 musibet 1000 nasihatten iyidir " denmezdi.. Dost acı söyler ama Doğruyu Söyler Uğur Bey. Bazı yazılarınız sizin dediğiniz gibi şahsi hikayenizden öte yönlendiricilik içermektedir. ayrıca sen iyiki domainci olmuşsun. Siyasetçi veya bir Sanatçı yada toplum önünde bir Öğretici olsaydın Sanırım intihar ederdin

1 yorum yaptım Olay yaptın. başkalarının fikirlerine minikte olsa Cevap vermek yerine başka açıdan bakıldığı zaman sizinde haklılık payınız var gibisinden cevap vermek daha medeni ve daha Mütevazilik olurdu.
he şunuda söylüyeyim bu forumda bir çok abimiz varki ön plana çıkmıyor ama büyük ticaret hacimi yapmakta buna Ragmen herkezin görüşlerine saygılı davranmakta senden bir adım önde.
Benim yaptıgım yorum tekrar okunursa aslında büyük bir infial uyandırmıyor. bilakis sizin söylediğiniz düşünceyi fikri desteklemekte. " Ben Zarar ettim alınmıyacak domain aldım kimse bu hataya düşmesin diyorsun " bende buna vurgu yaptım yorumumda sen benim yaptıgım yorumun neresini anlamadında 24 saattir aynı tere nenni'yi söyleyip duruyorsun ??