iş yeri adresiniz varmı karsılıklı oturup bir gorusme yapsaK ?
işyeri adresim ev adresim. home office olarak çalışıyorum. Fakat dediğim gibi balçova VDsine kayıtlı kendi adıma kayıtlı şahıs firmam. Ev 3 katlı olduğu için ayrı bir iş yeri açmadım. Bunun nedeni ise, ilk olarak biraz internette tabiri yerindeyse palazlanıp potansiyelimi yükseltip tanınıp sonra dükkan açmak. Bu kriz ortamında paranın kiraya atıl olmasını istemedim yüksek miktarda kira vererek. Elimde 4-5 milyarlık mal stoğu var. Ürünler bittiği anda kıyafetleri ben kendim yaptırtıyorum 4-5 gün içinde izmirde kıyafetleri aldığım yere. Bu konuda bir sıkıntım yok.
Eğer yüzyüze görüşmek isterseniz sitede yazılı adrese gelmeden önce telefon ile arayarak ya da buradan özel mesaj ile bildirirseniz evde olduğum zaman gelmeniz daha iyi olur bulamayıp geri dönmemeniz açısından. Telefon ile de bilgi almak isterseniz sitede cep telefonu ve sabit telefon yazıyor oradan bana ulaşabilirsiniz.
Ek olarak belirteyim sattığımız ya da sizin satacağınız ürünlerde kendi adımın ve firmanın isminin olduğu fatura kesiyorum
Umarım yardımcı olabilmişimdir.