Konuyu Yanlış Yere Açmış Olabilrim bu Yüzden Sizden Özürdiliyorum....

Merhaba arkadaşlar Lütfen Dikkatle Okuyun...!

Aslında benim amacım host değil .. Biliyorsunuzki 1 hafta dır heryerde manşet haber olarak online oyunların sonucu öldürülen çocuktan bahsediyorlar.. Tabikide bende bu oyunlardan zamanında onadım. Bugün bir tv programında bir kişinin bu online oyunlar hakkında bir konuşmasını dinledim. Kişi çok güzel bir şekilde herşeyi en ufak ayrıntısına kadar anlattı. Sadece bu yüzden bir yılda milyarlarca para dış ülkere veriyoruz. Bende bunu önleyebilmek için kendi çapımda bir çalışma yapmaya karar verdim. Bu çalışmamda online oyunların bize zararları ve çıkardıgı sonuçlardan vs... gibi bağzı etkinlikleri anlatmaya karar verdim. Fakat ben daha bir lise öğrencisi oldugumdan ve imkanlarım yetersiz oldugundan dolayı elimden bişi gelemiyor.. Bunun için sizlerden yardım istiyorum elinde boşta bir bu konu hakkında domain olup ücretsiz vermek isteyen yada ücretsiz alan adı regleyip vermek isteyen ve herhangi bir hosting firmasının ücretsiz sponsorluk yapabilmesini umuyorum. Bu konuyu sadece kendi yararıma düşünmüyorum. Online oyun yüzenden öldürülen kişi SİZ veya OĞLUNUZ yada başka bir yakınınız olabilecegini hiç hesaba kattınız mı ? İşte bende bu projemle sesimizi yetkililere duyurmak ve online oyunların yasaklanmasını yada yürürlükten kaldırılmasını talep edebiliriz. Hiç düşündünüz mü ? Kurban Bayramı yaklaşıyor. Oynanan online oyunlara yatırdıkları parayı bir yardım kurumuna bağışlansa veya yardıma ihtiyacı olanlara yardım edilse ülkemiz TÜRKİYE'de sizce fakirlik işsizlik vs.. gibi birşey kalırmı ?

Bu projemi ben yönetici yanımdada yardımcılarım olarak gerçekleştirecegim

"Peki yardımcıların kim ?" diyebilirsiniz..

Bana bu projem hakkında yardımcı olmak isteyen herkez olcak...

Yalnız bu projemde sizlerinde referanslarınızı bekliyorum.

"Peki nasıl referanslık yapacagız ?" diye bir soru aklınıza gelebilir

Eger bu projeyi yayına geçirebilirsek banner reklam link reklam vs.. gibi yardım edebilirsiniz . Bende sizin sitenizin adresini açacagım sitede referansımız olarak gösterrim . Tabiki bende sitemde banner reklam yapacagım.

lütfen dikkate alarak okuyun...

Pm atarak yada konuya Cvp vererek bana ulaşabilirsiniz...