TRs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benden çok daha iyileri çok daha bilgilileri vardor forumda, yalnızca naçizane fikrimi belirtmek istiyorum.

PlusBurakk 'ın söylemek istediği sanırım ; başkalarından öğrenmeye çalışıp kendi işlerim önemli değil dersen zaten baştan kaybetmişsin demektir. Seo'yu en iyi şekilde yapan kişiler bile yanılabilmektedir. Bir bakıma (bazı şeyler) deneme yanılma ile öğrenilmesi daha iyidir. Örneğin site yeni ise link fazla almayacaksın derler ki bencede bu doğru, peki yeni ***** site açan birisi Pr6-7-8 linkler alıp bir anda 30-40K veya daha fazla hitler alabiliyorsa kısa sürede hangisine inanalım gibi..

Neyse konuyu dağıtmadan konu sahibi arkadaşa gelelim.

Yazdıklarınızda %100 haklısınız. Yalnız şu sözünüze katılmıyorum ; Yazılım hiç bir şeydir.. Bana göre yazılım herşeydir. Keşke zamanında öğrenseydim diyorum, henüz erken diyip başlamayı bile düşünüyorum. Sizin yaptıklarınıza bir nev-i deneme yanılma diyebiliriz. Daha iyisini nasıl yapabileceğinizi her denemenizde biraz daha öğreniyorsunuzdur.. Umarım harcadığınızın emeğin karşılığını fazlası ile kazanabilirsiniz..
Yorumunuz için teşekkür ederim. Kendi işlerim önemli değil demek gibi bi lüksüm yok. Sonuçta o işten ekmek yiyorum. Yazılım hiç bişey dememdeki amaç siteye hit gelmiyorsa para kazanamazsın bu durumda da o yazılımın hiçbir değeri kalmıyor anlamındaydı.

Bu seo çalışmalarını nereden sağlıyabilirim ?