Scarab adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dostum onların teknoloji kullanmadan girmeleri yapamaz anlamına gelmez. sen askeri gücü zayıf iç karışıklıkları olan bi yere niye son teknolojini kullanasın ki. mevcut asker yığarak kazanabileceği bir savaşı. onlar savaştan önce bütün olasılıkları değerlendirip simule ediyorlardır. eğer rusya - abd gibi ülkeler birbirleriyle savaşacaksa o zaman durumlar değişir.
Doğru, ancak ben yine de teknolojinin bir yere kadar işe yaradığına inanırım. Ayağın yere bastığı sürece, vurulabilirsin (: Bunun aksini kanıtlayan bir savaş görmedikten sonra da inanabileceğimi sanmıyorum.

Ben yukarıda gizli servislere vurgu yapmıştım halbuki. Teknolojini kullanmak için dâhi bu tür teşkilatlara ihtiyaç var. Salgın hastalıklar, kalkışmalar, darbeler savaşın parçaları.. Bunların hepsi iyi bir gizli servisle mümkün olabilir.

Kurtuluş Savaşı'nın gizli kahramanları birer Teşkilat'ı Mahsusa üyesiydi.. Tıpkı Alman işgalinde gizli servislerin payının olduğu gibi.. Bu Almanlar çok kafa yoruyor bu işlere.. (gestapo, ss, stasi..şimdi de bnd) CIA'in de Irak işgalindeki rolünü es geçemeyiz sanırım.