Kardeş Saymakla Bitmezki Ya

Ben Saf Damarcıyım amma Hangilerini Sayayım ki Bilemiyorum
varsa sevdiğin sarkılar söyle hocam sakın bütün parcaları yazmada
Unutamadım şarkısını severim sadece
bi bakim indirim nasıl bişiymiş...
"hasret rüzgarları"
"esrarlı gözler"
"usta"
Müslüm dinlemek bir hayat tarzıdır bi aralar aşırı dinlediğim için baya bi değişik bir insan olmuştum uzun çabalar sonucu bıraktım ama dinleyeceksen bu 3 şarkısını dinle.
ustayı çok severim ne zaman çıksa ustamla göz göze gelir kadere talihe küfür ederim...
çok sağol dostum kendimden gectim...
Yıllar önce 13-14 yaşlarımdayken o zamanlar böyle bilgisayarlar meşhur değildi. Abim kaset çektirip gelirdi full arabesk. Ferdi TAYFUR,Cengiz KURTOĞLU,Müslüm GÜRSES vs. vs. Açardı son ses bunları dinlerdi. Bende abi yeter artık ya dinleyeceksen kendin dinle derdim. Nefret ederdim. Yaş 16 Oldu Bir Kıza aşık oldum. Sonra abime o kasetler için defalarca dua ettim

Bir bakmışım en nefret ettiğim adamların müptelası olmuş çıkmışım. Şuanda da o durumdayım. Aşık olsamda,sevgilim olsada,olmasada ARABESK'ten başkasını asla dinlemem. Uzun yola giderim arabamda mutlaka arabesk dinlerim. Burada gezerim arabamda mutlaka arabesk dinlerim. (Yanlış anlaşılma olmasın. Öyle kıro gibi son ses camlar açık değil. Kendi duyacağım şekilde açarım,kendim dinlerim)
bende fazla arabesk dinlememde işte bir insanda aşk yarası olunca dünyası değişiyor ....