Halk neye ilgi duyarsa onu koyuyorlar, bi cikti millet yemek yapiyo birbirlerini elestiriyo arkalarindan konusuyorlar yapmadiklari kotuluk kalmiyor simdi bide telefonla oy atma olayi cikmis tam para kazanilicak yer haline gelmis ....

Halk boyle insanlarin basina kotu birsey gelmis olunca daha cok ilgisini cekiyor ben boyle bir ortamda Avrupa yakasi nasil tuttu ona sasiyorum ya biraz kendimizi asalim yabancilar nasil guzel diziler yapiyorlar lost lost diye tutturdunuz gitti siz yapin daha iyisini ?

Tek yaptigimiz sey baska ulkelerde yapilan programlari kiralamak Turkiyede televizyona vermek simdide 3-2-1 diye bir yarisma baslamis gercek formatini izledim amerika kokenli programi izlerken odaklaniyorsunuz cunku hepsi birbirinden iddaa`li yarismacilar ve zorluk derecesi hat safha`da programda o gun hangi malzemeden yemek yapilacagini bilmeyen yarismacilar o anda ogreniyorlar patlican mi butun yemekler patlicanli ve tatlisina kadar patlicanli yapiyor bilmiyorum Turkiyede yeni yapilacak programin formati nedir ama biraz yaratici olsak onlari sollarizda bizde bu uyusukluk oldugu surece sadece baska ulkeden format alir kullaniriz.