AfMeSu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Know kardeş sen benim yazımı okuduğuna emin misin..? Ben bu sektöre girin çok para var demiş miyim..? Domaini 15 TL ye alın deli para kazanırsınız demiş miyim..? Ben 1.500 TL ye 125 domain aldım demiş miyim..? Bu 3 sorunun cevabı da hayır olduğuna göre sen benim yazımı ya okumamışın.. yada çok önyargılı cevap yazmışın...

Ben sohbetodalari.tk - e-yazilim.tk - e-indir.tk - e-tescil.tk gibi alsan alınmaz satsan satılmaz domainleri alıp (benim zamanında yaptığım hata gibi) alıp... zarar etmeyin dedim mi.. dedim...

Eee.. Sen bu yazıyı okuduğuna emin misin...?

Şimdi Abicim ben tüm sorulara cevap yazmaya kalksam atışma havasına döner ama sen merak etme diye yazıyorum sondaki 4 domaine sen say ben para vermedim )) he birde bak sana diyeyim Ben bu işi Hobii olsun diye yapıyorum . ( hobinin zararı, karı olmaz )

bilmem ne kadar milyar yatırmıyorum ne çok param var elektronige harcıyacak kadar. nede Domainciligi bir Meslek olarak görüyorum.

Ayrıca Eleştirilere Açık olmak lazım. Ben bu işin Kralıyım. herkeze birşeyler Öğretirim tarzında olaylara Bakmamak lazım....

Hazımsızlık.. yada insanlara " ön yargılı " olarak etiket basmak. yakışmaz. ben sizin yazınıza açık bir yorum yazdım. hee yok cok dogrulara dokunmuşsun zoruma gitti diyorsan yazılarımı editlerim.