Know kardeş sen benim yazımı okuduğuna emin misin..? Ben bu sektöre girin çok para var demiş miyim..? Domaini 15 TL ye alın deli para kazanırsınız demiş miyim..? Ben 1.500 TL ye 125 domain aldım demiş miyim..? Bu 3 sorunun cevabı da hayır olduğuna göre sen benim yazımı ya okumamışın.. yada çok önyargılı cevap yazmışın...
1. nokta... Ben her konuyu ele aldığımda bas bas bağırıyorum... Bu işi bilmeden girmeyin.. 15 e al 500 sat ümitleri güdmeyin diye...
2. nokta... 15ten 100 domain alacağınıza 150 den 10 domain alın demiş miyim...?
3.nokta ... Kalan 1.500 TL ile bu işe girdiğimi ve sermaye artırımı yaptığımı söylemiş miyim..? Sermaye artırımı nedir..? Dur sana açıklıyayım... 50 ye aldığın domaini 100 e sattın.. 50 TL yi yeyip... 50 TL ana parayı kullanmaya devam edersen aynı sermayeyi kullanırsın... Ancak kazandığın 50 TL yi de bu işin içine aktarırsan işte bu sermaye artırımıdır... + 50 ye aldın 100 e sattın... 120 ye alacağın bir domain için cebinden 20 TL katmak da bir sermaye artırımdır... (ki ben bu şekilde davrandığım da oldu elbette...)
Ben artistlik olsun diye... işte 125 domaini 1.500 e aldım.. bak nasıl güzel domainler aldım.. ne kadar zengin oldum.. hadi herkes bu işi yapsın demedim.. ben aksine sermayeyi kediye yüklemeyin.. elinizdekileri de kaybedersiniz dedim...
Ben sohbetodalari.tk - e-yazilim.tk - e-indir.tk - e-tescil.tk gibi alsan alınmaz satsan satılmaz domainleri alıp (benim zamanında yaptığım hata gibi) alıp... zarar etmeyin dedim mi.. dedim...
Eee.. Sen bu yazıyı okuduğuna emin misin...?