les adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok doğru .. Asıl bunun telif hakları hukuksal açıkları var.. Google filan hikaye.. Eğer Dizinin yapımcı şirketi tarafından dava edilirlerse .. Bu site yapımcılarının 7 sülalesi borç altında kalır.. Haberleri yok...Ki bu şekilde örnekler artmaktadır..
Ben hiç duymadım dizi sitesi açtığı için dava edilip borç altında kalanı. Neyse..

Arkadaşlar birbirinizi şikayet edeceğinize kendinizi geliştirin. Sen dizi sitelerini tek tek gezip kim adsense yayınlıyor bunu mu kontrol ediyorsun? Adsense sana bu iş için ekstra para veriyorsa bilemem.

Ben bu olayı hiç bir zaman anlamadım, anlamayacağım da sanırım. Size ne başkasının ne kazandığından ne kazanamadığından? Siz kendi işinize bakın, kazanabiliyorsanız kazanın helal olsun, kazanamıyorsanız da kendinizi geliştirmeye kazanmaya çalışın. O adam adsenseden banlanırsa emin ol ki hitleri düşmez, senin hitin de artmaz. Gider adtech adhood vs vs değişik reklamlar koyar ordan kazanır. Sen yine avucunu yalarsın. Çünkü insanlar dizinin özetini değil tamamını izlemek istiyorlar, siteye bunun için giriyorlar.

Sen şimdi gidip bu adamı googleye şikayet edersen ne olacağını ben size söyleyeyim.
-Bu adamın hesabı banlanacak, hesabın içindeki 50-100$ yada neyse Google'nin yanına kar kalacak.
-Adamın hiti düşmeyecek başka reklamlar koyup ordan kazanacak. Ama tabiki ciddi bir şekilde zarar edecek.
-Senin ise herhangi bir karın olmayacak. Ne hitin ne de reklam gelirlerin artacak.

Ne oldu şimdi bu sonuçlar seni çok mu tatmin edecek?

Hasetlik : O kazanıyor ben kazanamıyorum. O zaman o da kazanamasın.
Kıskançlık : O kazanıyor ben kazanamıyorum. Çalışıp bende kazanayım.

Kıskançlığa tahammül edilebilir ama haset olmayın arkadaşlar. Hiç kimseye bir faydası olmaz.