Yiğit bu işler böyle. Ya çağıracaksın biryere adam gibi kavga edeceksiniz(önermiyorum) yada susup konuşulanlara aldirmayıp önüne bakacaksın. 3 5 gün sonra unutulur. Biz ne kavgalar ettik okulda bak birini anlatayım.
Bizim sınıftan eski çıktığımın erkek arkadaşı konuşmamızı istemiyordu. Hoca dedi git şu kızı çağır bende mecbur çağırdım. Işte niye konuştun falan derken beni itti bu ben dalınca buna arkadaşlarda daldı okulda müdür odasının yanında hemen. Çocuğun ağız burun kan annesi babası geldi şikayete ama olayda tahrik var durup dururken üzerime atladı. Sonra "SENI ILGiLENDIREN KISMA GELDIM" kuzene söyledim okul çıkışı geldi bir de o dövdü o döverken ben etrafta değildim. Çocuğu haşat etmiş ertesi gün müdür çağırdı. Dedim benim haberim yok bu sabah öğrendim. Kuzenim olayı öğrenince gelip dövmüş. Yine birşey olmadı
yani bir iki arkadaşına soyle çıkıştı yakalasınlar ceza ama o zamanda korktu adam çağırdı derler
Susup önüme eğildim bugn ama dediklerini kaldıramam senin dediğin gibi dövdürtürüm ama dediğin korktu adam çağırdı olur..
çıkışta patlat suratına sağlam bi tekme.Kırılsın ağzı burnu.Bakalım yine diyebilcekmi
Deniyorum iki gündür ama servisçiler tutuyor ve o kadar kolay değil..
o kadar kolaymı agız burun kırmak
yigit pm attım bir baksana.
Tamamdır..