Merhaba arkadaşlar ;
Dün 6.derste x arkadaşıma y kişisi hakkında şakayla karışık birşeyler söyledim.. y kişisiyle geçen yıldan kavgalıydık ama ben takmıyordum.. x kişiside tehditkar bir havayla bunları y'ye söylerim dedi ve mesaj yazdı "yollim mi ha yollim mi" aynen bu şekilde bir bakış attı bende aldım telefonu yolladım.. Tehdite hiç gelemem. Akabinde y kişisi "ne diyor bu sefer valla dalarım" demiş. Bende telefonu alıp "gel dal ben yiğit" yazıcaktım."Gel dalé yazdım telefonu almaya çalışınca eli gönder tuşuna çarptı ve mesaj gitti. Güya o küfür etmiş gibi olmuşmuş. Sınıfta atıştık tekme attım buna hoca geldi işte şakaya vurdu gel benle kapış falan gibisine. Bende takmayıp indim aşağı yukarı çıkarken bu bana "çıkışta bittin" dedi bende "gel koçum" gibi birşey söyledim.
Çıkışta indim ben önden sınıftakiler yiğit kaçıyor falan dedi ben takmadım.. x kişisini tekken bekledim birşey yapmadan yanımdan geçti gitti ben bunun y kişisiyle gelceğini anladım kitapları bıraktım montu çıkardım çıktım servislerin önüne. Geldi x kişisi y den özür dile ben küfür etmiş gibi oldum dedi. Bende "git kavga etmeyelim" dedim. X kişisi "özür dilicen l@n" dedi ikinci kez. Bende dilemiyorum dedim. "Gel okul çıkışına" dedi dedim "s.. git". (2.kavgam olucak bu ve okuldan direkt atılacağım için)
Akabinde bı tekrar "özür dile l@n" diyince iktirdim "yürü git l@n" dedim. İktirmemle geri gitti öne doğru gelirken çaktım dudağı patladı arkadan y kişisi atladı sırtıma ondanda kurtulup çaktım bi tane karnına sonra ayırdılar. Benden 5metre öteye gidip gelsene diye bağırıyordu ve ikiside kıpkırmızıydı ben normaldim.
3-4 dk gelsene l@n adammısınız diye bağırdım bunlara hocalar toplandı ayırdılar vs..
Bugünde bişey yapmadım. Son ders biri geldi dayak yemişsin y kişisi öyle söylüyor dedi. Dedim görüşücez. Servislere indim hemen attım montu defterleri gittim servisine servişçiler tuttu. Fazla büyütmedim mimli olduğum için servise bindim serviste biri y yiğiti dövdüm falan diyor dedi ben bunu duydum 5 kişi yarıp servisten çıkıyordum ki servisçi kapıyı kapattı..
Tüm bunlar ola dursun öğlen tenefüsü müdür yardımcısı çağırdı olayı anlattırdı tabi böyle anlatmadım olayı adam bana şey dedi bir daha olursa uzaklaştırma alırsın savcılıkta ifade verirsin falan..
Neyse şimdi de MSN'de arkadaş geldi şunları yazdı..
(17:27) safsfdsfsd@hotmai: dıo dovduk dıo

(17:32) safsfdsfsd@hotmai: dıo kafasını tuttum 20 kere vurdum dıo

(17:32) safsfdsfsd@hotmai: ben dedım olum dedım senın yuzun kıpkırmızı olmustu onda tık yoktu 20 kere vursan ole olurmuydu dıom
yok dıo onun kafası kalın

(17:34) safsfdsfsd@hotmai: .. dıo soleyın bıdaha bullasmasın gıne gıder dısıplıne dıo
Sizce napıyım yarın sabah okulda dalıyım mı ? Yoksa bu lafları yiyip oturıyım mı ? Yoksa cumartesi dersanede mi dalıyım ? (dersanede dalarsam okulda dalmış gibi disiplini işlem görcem tek farkı mekan okul değil

) Yoksa yarın çıkışta mı dalıyım ?