gdi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o yontemlerden hic biri degildir ! bilmeden konusma
bunlar yöntemi değil zaten . daha genel konular.

gdi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
MFA'dan bahsedilmiyor bu sattigim word belgesinde. Once bir git MFA nedir ogren sonra gel. bahsettigin MFA site ac ( sales page veya squeeze page ac demek istedi galiba ) MFA = made for adsense. yani bir site acip birkac makale eklemek ve makalelerin sagina soluna orda burda adsense eklemektir !

Ha pdf oldu ha word, ne farkeder ? zaten anlatim kisa ve oz, kalkip da 20 sayfalik e-book niye yazayim ki ??

site acarsam sinirli sayida satmazdim, yuzlerce kisiye satabilirdim, ama gordugunuz gibi son 4-5 kisi kaldi. sinirli sayida !
mfa yı tabi ki kitabı satman için söylemedim. demek istediğim hit elde etme yöntemlerini bu kadar kapsamlı, kitabını yazacak kadar detaylı biliyorsan; bizimle burda laf salatı yapıp sinirlerini germene hiç gerek yok. r10 daki işi bilmeyen, bu kitaplara ihtiyacı olan tayfayı takma diyorum yani bunları biliyorsan. çoluk çocuktan 10 ar lira toplasan nolcak ? aç mfa siteni, çek trafiğini dalgana bak. ebgbm si iyi olan alanlar için açılmış siteye, burdaki anlattığın tekniklerle hit çekebiliyor musun ? çekiyorsan ne ala... burda boşuna zaman kaybediyorsun demektir. 20-30 kitap satıp kazacanğın parayı o trafikle mfa dan bi günde kazanırsın.

belli ki yok öyle bir şey. o halde ?