Hitin 9k Olduğuna eminmisin 9k hiti olan bir sitenin alexa değeri nasıl 1,436,185 olur ? baktığın hit çoğul hit olabilir . Hayırlı satışlar.
hit sayaçını görme şansımız varmıdır?
uykudan uyandım da 5000 dolar okuyup gülüyorum. 9k siteye. bende diyorum bu kadar olmaz ama öyle

))) hayırlı satışlar.
alexa baya iyiyimiş
Drun arkadaşlar belki yanlışlıkla bir sıfır fazla koymuştur belki olamaz mı ?
Boş boş post kasmayın konuya define bulma araç siteleri bu fiyattan satılır.Hitleride bu kadar rahat alır.Biraz çalışma ve tasarım ile bu sitede dedektör satışına başlarsanız çok güzel para kazanırsınız.
O siteye o parayı kımse vermez boşuna hiç kendinizi yormayın.
Hayırlı satışlar.
R10'da 1-2K zaten webmaster online olduğunu biliyoruz; hitide tartışılmaz. Bu define sitesinde 9K ile nası anlık 1K online üye var ? Bot mu bi açıklama yaparsan sevinirim.
Forum sitelerinde ki online sayısı gerçek değildir saat ayarı yapılarak siteye girip çıkmış biriside online listesinde sitedeymiş gibi gösterilir online kullanıcı sayısı ondan yüksek
1k indexle 9k hit alıyor define işinde para var diyorumda kimse inanmıyor
Sayac linki alabilirmiyim.
arkadaşlar cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Hiti yanlış yazmışım kusura bakmayın. Site dayımın sitesi bana özelliklerini söyledi istenilen miktarı bildirdi ve bende buraya konu açtım. gerekli diğer bilgileride kendisinden aldıktan sonra burada açıklayacağım.