Merhaba

Urun anahtarlarini yurt disinda MSDN hesabimizdan temin etmekteyim. Keyler orjinal olup legal keylerdir. Microsoft okullara, sirketlere, bilgisayar firmalarina ve kurumsal firmalara sinirsiz key olusturulabilen bu hesaptan belirli ucret karsiliginda vermektedir. Simdiye kadar 400 un uzerinde bu keylerden sattim. Hic bir sorunla karsilasmadim. Zaten Microsoft bu keylerin bizim tarafimizdan olusturulup satildigini biliyor. Legal olmasa bu keylere guncelleme imkani tanimaz. Keylerle guncelleme yapip sorunsuz kullanabilirsiniz. Keyler 1 kisiye satilmaktadir. Bir key tek bilgisayarda calistigi icin baska birine satilmasi soz konusu degildir. Odeme yurt disinda oldugum icin sadece paypal ile gerceklesir.

Onemli Aciklama: Satis konum illegal key satisi diye kapatilmisti. Moderator arkadasa gerekli belgeler gosterilerek satisin ve keylerin legal oldugu kanitlanmis ve konu actirilmistir. Bu yuzden konuma satisimi baltalayacak (Keyler neden bu kadar ucuz? Legal keyler bu fiyata satilmaz.) gibi yorumlar yazmayiniz. Yazanlar sikayet edilip gereken yaptirilacaktir. Kisacasi satisimi baltalamayin satin almayacaksaniz yorum yazip konumu kirletmeyin. Isteyen alir istemeyen almaz bu kadar basit.

Microsoft urun anahtar listesi:
(Stok sikintimiz yoktur keyler sinirsizdir.)

Microsoft Windows

Windows 7 (x86 ve x64 bit)
-Home Basic
-Home Premium
-Professional
-Ultimate

Windows Vista (x86 ve x64 bit)
-Home Basic
-Home Premium
-Business
-Ultimate

Windows XP (x86 ve x64 bit)
-Professional
-Media Center
-Home

Microsoft Office

Office 2007
-Ultimate
-Professional Plus
-Enterprise
-Professional

Office 2003
-Standard
-Professional
-Enterprise

Ucret: Ne alirsaniz 15$ paypal.

Satis sartlarim: (lutfen satin almadan once okuyun)

1. Almis oldugunuz keyler sadece tek bilgisayarda aktif olmaktadir. Baska bilgisayarda kullanamazsiniz. Kullanirsaniz key iptal olur bu durumda sorumluluk kabul etmem. Sorumluluk kullaniciya ait oldugundan geri odeme yada yeni key isteme hakkiniz yoktur. (Keyleri format attiktan sonrada kullanabilirsiniz)
2. Paypal ile ucreti gonderirken gonderim ucretini siz karsilamak zorundasiniz. Siz karsilamazsaniz ucreti iade edip satisi iptal ederim.
3. Benden satin almis oldugunuz keyleri asla 3. kisilere daha fazla ucrete satamazsiniz. Yani bu keylerden cikar saglayamazsiniz. Satis yapildigini tespit edersem sattiginiz keyi dagitirim ve key iptal olur. Sadece benden izin alan benim belirledigim guvenebilecegim kisiler satis yapabilir.

Referanslarim:
Webcontroller
Mahoni
cNt
foxfire

100% Memnuniyet Garantisi veriyorum.
Herhangi bir sorun oldugunda ucret iade edilir yada yeni key verilir. Bu gune kadar yaptigim satislarda hic bir sorun cikmamistir.

Key satislarim cok yakinda tekrar baslayacak. Almak isterseniz simdiden mail atabilirsiniz.

Tesekkurler.