zoptirik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar bu yorumu yazmamın nedeni konuyu baltalamak değil bunu peşinen yazıyorum. Ben aldım bir kere okudum ve bir kenara attım çünkü zaten bildiğim bir şey. Bu yöntemi bilmeyenler için 20 lira para değil. Benim demek istediğim şu. Bilgi paylaşılır, bilgi satılır, bilgi pazarlanır vs. Her bilginin bir bedeli vardır. Arkadaşımızın pazarlama tekniği mükemmel buna diyecek yok. Pazarladığı bilgide ödenen paraya değer. Bunada söylenecek bir şey yok. Ama yanlış olan şu ki konuda abartı var ve insanlar neyi satın aldığını bilmeden alıyor. Benim kanımca bu bilgi satılmaz sadece paylaşılır. Satın alan arkadaşlardan birisi lütfen vaad edilenle satın aldığını mukayase yapsın. Konuda belirtildiği gibi hedef kelimede en üstte çıkmak, 3-4 saat harcayarak yüzlerce pr 5 e varan backlink kazanma, bu tip sitelerin yüzlerce hatta binlerce alt sayfası olması, paralı link alsan bu kadar kaliteli olmayacağı, linkin bulunduğu sitelerin en fazla 15 link çıkışı olduğu vs. bunların hepsi abartı. Son olarak şunu belirteyip. 15 ay önce 5 adet oyun sitem bu yöntem ile filtreye girdi. Bir gecede 75k uçtu. Filtreye giren siteler hedef kelimelerinde 1. sıradaydı. 1 yaşından küçük siteleriniz için bu yöntemi kesinlikle önermem. Hayırlı ve helal kazarçlar dilerim.
tesekkurler hocam, diger yorumunuzu ana konuda quote olarak attim

evet, biraz sandbox tehlikesi var ama aciklamada yaziyor, yavas yavas ve istikrarli.