TaGo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zammı savunan arkadaşlara söyleyecek kelime bulamıyorum.
Zam konusuna bile türbanı alet eden zevzeklere ise Allah akıl fikir ihsan eylesin.
+1881 Rep

Şu ülke kaç yıldan beri zam zam üstüne zam yaşıyor millet dili damağı kurudu artık Afederseniniz 8 yılda doğru dürüst vatandaşımız , işcimiz en fazlada emekli olan babamalarımıza ne kadar zam yapıldı ? Kimse kalkıp bana demesinki %1 %3 zamlardan bahsetmesın zaten adamlar %2 zam yapıyor ee aradan 5 gun geçıyor elektriğe % 9 zam , doğalgaza % 10 zam , suya %14 zam Zaten 1 verdin 10 aldın be kardeşim kaç senedir sömure sömure cebimizde kuruş bırakmadılar eh insaf

Vatandaş napsın artık orda para verenlerde suç yok o insanlar susuyor zaten sustukları için Adamlar zaten bunlar susuyor biz zam üstüne zam yapalım diyor Ama bizim ülkemizde bir bakanımız kendi lojmanını beğenmıyor gidiyor ayda 20 mılyara kira olarak en lüks semtlerde oturuyor Orda o eylemi yapan vatandaşlarımız sonuna kadar haklıdır ve en iyisini yapmışlar bende olsam aynı şeyı yapardım...

İki üç şakşakcı cıkıp birazdan soyledıklerimizi inkar edecektirki ama ne fayda Görünen Köy Kılavuz İstemez