bad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domain'i düsük xx tl fiyatina aldigini biliyorum. Pr3 yapip bide cok düsük fiyatmis gibi 500 tl istemen bence kusura bakma ama küstahliktir, ayiptir. Akli dengesi yerinde olan bir insan bu domain'e 500 tl veya üzeri para vermez. Kusura bakma am bu benim düsüncem.

Bir kac hafta önce NuriSahin.net domain'i satan bir arkadas (sanirim ayqan) vardi 25 tl den. Bundesliga'da, Is yerinde ve arkadas cevremde en az Ribery kadar Nuri Sahin de konusuluyor takip ediyorum her hafta. Ribery.org 500tl ediyorsa NuriSahin.net rahat 5.000 tl degeri vardir demektir. Yanlis miyim?
Çok özür dilerim densizlik etmişim, eyvah yakalandım!

Pardon ama bilmeyen yorumunuzla sadece kendinizi küçük düşürüyorsunuz Sonuçta bu bir ticaret platformu, neyi kaça aldığımın değil neyi kaça sattığımın insanları ilgilendirdiği bir platformdayız. Ben aldıktan sonra bu domaine ne tür yatırımlar yaptımda pr3 oldu sizce? Bilip bilmeden lütfen baltalama çalışmalarınızı sürdürmeyiniz, sadece kendinizi üzersiniz.

Not: "Ribery" hem ünlü bir futbolcu adıdır, hemde fransada oldukça kullanılan bir isimdir. "Nuri sahin" aramasının aylık hacmi 22bin iken, "Ribery" aramasının aylık arama hacmi 670binlerdedir(franck ribery,ribery vs,frank ribery kelimelerini saymıyorum). Ayrıca Nuri Şahin'in bonservis bedeli 10milyon € bile değilken Ribery'nin geçtiğimiz yaz aldığı teklif 100milyon € idi.
Umarım bilgilendirici olmuşumdur sizin karşılaştırmanız için...
Saygılarımla...