Ben zarar ediyor demedim ki isimtescil için merak etmeyi kar zarar hesaplarını iyi bilirim benim mesleğim bu zaten yaptığım master'da finansal işletme üzerine.
Benim karşılaştırdığım isimtescilin 1 haftada sattığı domain sayı, godday o sayıyı 1-2 saat içinde yakalıyor. İsimtescili savunmuyorum ama Türkiye de herşey çok iyimiş gibi karşılaştırdığınız firmaya bakın lütfen. Godaddy nasıl bir sorun yaşadığıma gelirsek 3 defa ben auto-renewi kapatmama rağmen kendiliğinden para çekildi o domainlerle iligli, ilk 2 güzel rica ilgili mail yazınca cevap gelmedi düzgün bakıyoruz vs dendi, ne zaman tehtit ettim mahkeme yolunu söyledim ertesi 1 saat içinde tmm ödüyoruz dediler. Bumu yani müsteri hizmetleri tehtitlemi almak, açıkca her götürmeye bakıyor onlarda.
Lütfen;
Migors - Mahalle Bakalı
IKEA - Normal mobilya üreticisi
gibi şartlar eşit olmayan karşılaştırma yapmayın.
Alıntı
r10 da konu açmışlar birisi domain satış scripti yazsın diye ve daha yeni yeni asp öğrenenlerden birisi işi alıp scripti yazmış, dolayısıyla arada sorunlar çıkıyor ve yokluktan kalifiye eleman değilde kahveden bir adamı getirip oturtmuşlar sen buraya gelen sorulara cevap yaz sana ayda 500 gayme verecez"
Bu tez için çok mu uğraştınız yazmakya?

Neyse kendimi yazmak istemem neyi ne kadar bilidğim değil konumuz, godaddy ile isimtescili karşılştırmak adeletsiz şartlar uygun değil. Neyse uzatmayalım herkes isteği yerden almakta özgür ben Türk firmalarını tercih ederim pahalı olsalarda biraz en azından param içerde kalır.