11 kasımda adwords hesabı açtım ve hesabı etkinleştirerek 14 tl yatırdım ardından burdan birarkadaşın verdiği 107 tl lik kuponu ekledim reklam kampanyalarımı oluşturdum ve beklemeye başladım. reklamların onaylanmasına rağmen bir kaç gün reklam gösterilmedi ve bende bütçe ve tıklama başına ücreti 1 tl ye çıkardım ama yine gösterim olmadı. bende yardım menüsündeki bir adwords yetkilisine ulaşın linkinden mesaj attım gelen cevapta hesabın inceklendiğini kısa sürede cevap vereceklerini yazıyordu. bir süre sonra hesabımın askıya alındığı mesajı geldi bende hesap seçeneklerine bakarken hesap tercihleri menüsünden adwords hesabınızı kapatabilirsiniz linkine tıkladım ve hiç bir uyarı vermeden hemen hesabımın iptal edildiği mesajını aldım yeniden etkinleştirmek için linke tıkladığımda yeniden kredi kartı bilgilerini sordu ve bende eski ödeme yaptığım kredi kartı bilgilerini girdim kart reddedildi sonra elimdeki diğer kartlarımın hepsini denedim hepsi reddedildi hatta eşime ait kartı da denedim ama yine reddedildi. yardımdaki adwords temsilci linkinden yine mesaj atayım dedim ama mesaj atar atmaz hemen cevap geliyor ve aynı cevap veriliyor yani ilk aldığımmesajdaki hesabın incelendiği şeklindeki otomatik cevap veriliyor ne yapabilirim yardımcı olan olursa sevinirim.