hangi cümlende size hakaret etmişim ? bakın siz diye konuşuyorum gayet seviyeli ve saygılı. Siz olayı kişiselleştirip saldırı pozisyonuna geçtiniz. Benim amacım insanları bilgilendirmektir tüm postlarımı okuyunca insanlar ne demek istediğimi anlayacaklardı. Siz kendinizi haklı çıkartmak için yalana bile başvurdunuz. Esas burada bir nevi hakarete uğrayan benim. Ve dikkatinizi çekerim ben hiçbir mesajımı sizin gibi sonradan editlemedim. Benim demek istediğim ve değin konunun özü şuydu. İstenilen numaradan sms göndermek yasal birşey değildir şaka mahitli dahi olsa suçtur. İnsanların ve sizin başınız yanmasın diye bilgilendirdim. Siz "evet bu konu önemlidir, şu amaçlar için kullanın" diyeceğinize gereksiz tepkiler veriyorsunuz.
ben konuyu admin ve moderetörlere havale ediyorum.
size iyi günler dilerim.
Yahu ben evet doğru diyor yazmadım mı daha ne uzatıyosun zaten şu insanları bilgilendirmek amacım diyenlere uyuz olurum genelde neden millet cahil mi sen çok mu biliyosun ki merak etme konuyu açarken ben doğrdu duzgun açıklama yaparak iş görüyorum ayrıca sen az evel beni yalancı konumuna koymadın mı merak etme modaratörler neyin nolduğunuda bilir oalyı sen başlattın ve UZATTTIN hadi şimdi sana İYİ GECELER