Ödeme talep eder etmez ödeme yapılmıyor ADport'da, belirli periyotlarla yapılıyor, bugün yetkili arkadaşları aradığımda tamda toplantı içerisindeydiler, sizlere daha erken ödeme yapabilmek için finanslama programları hazırlıyordular. Ama görüyorumki değişen birşey yok, meyve veren ağaç taşlanıyor yine. Korkmayın, ADport trilyonluk sermayeye sahip bir şirket, sizin 50 TL'nize yatacak değiller. Bugün yarın konuyla alakalı bilgi alırsınız.

Adamlar kalkıyor, adsensenin 0,01 lik tıklama başı oranına karşılık 0,05 lik tıklama başı oran veriyorlar, piyasaya sadece ***** ve ****** reklamcılığın dışında yeni bir çizgi getiriyorlar, siz kalkıp ödeme talep ettim gelmedi muhabbeti yapıyorsunuz. Yok siteyi kasıyor, yok zaten birşeye yaramıyor. Adamlar daha ne yapsın size ? Beğenmiyorsanız, bundan daha iyileri var diyorsanız gidin onlarla çalışın! Niye burayla çalışıyorsunuz. Ben söyleyeyim size, ****** alanından farklı bir reklam çizgileri var, yüksek sermayeleri var, kesinlikle paranız kalmaz, 2 haftada bir ödeme alabiliyorsunuz, sitenizden piyasadaki ezik oranlardan daha fazla oranda para kazanıyorsunuz. Ama yinede yermekte üzerinize yok!

Yazık diyorum sizlere sadece yazık.