işte konuyu okumadan yorum bu olması gerek beyfendi musteriler hiç bir sekilde bana ödeme gondermiyor lösev için kendi adiyla gidip bağısını yapıyor yaptıgı zamanda kendisine verilen dekontu bana gonderirse kampanyadan yararlanacaktır bunun neresini anlamakta gucluk cekiyorsunuz
ayrıca hehe Kardesim firmamiz var diye insan değilmiyiz burada arkadaslarımızda şakalaşamayacakmıyız budamı suc firma karalamak bu kadar kolay olmamalı ya eğer YARARLANMAK İSTEMİYORSANDA ALMA PAKETİ SENİ BURDA ZORLAMIYORUZ SADECE BU BAYRAM LÖSEV COCUKLARA NE KADAR COK DESTEK CIKARSAK O KADAR MUTLU OLURLAR EĞER GECE YATARKEN AKLINA BU COCUKLAR GELMİYORSA VE RAHAT UYUYORSA O SENİN SORUNUN ....
Bence yazımda okuma veya anlamada problem yaşamışsınız, yaptığınız işin ciddiyet taşımadığından bahsettim çalışmanızın güven verici olmadığını yasal olmadığını,eksik olan bölümlerini ve sizi yorumladım sizin firmanızı karalamak yada baltalayıcı bir ifadem yazım olmadı ayrıca burada firma'da görmüyorum bir domain ismi belirtmişsiniz yapım aşamasında olan bir sayfa açılıyor firma bilgilerinize rastlamadım kurumsal firma iseniz kurumsal bilgilerinizi bireysel ise bireysel vergi levhanız falanda yok.! varsada ortaya koymanızı tavsiye ederim.
Son olarak bence daha ciddi olun eğer firma iseniz??