Siz bu işe iyi niyetle başlamış olabilirsiniz ancak attığınız adımlar yanlış,
Bu çalışmayı başlatmak için öncelikler lösev den izin almanız ve yapacağınız çalışmanın izi belgesini burda belgelendirmeniz gerekirdi, Yada bulunduğunuz ilin valiliğine bu konu hakkında bilgi verip izin almanız gerekirdi ama malesef yapmadınız çünkü böyle bir düşünceniz yok yardım edeceksiniz belki ama işin içinde kendi ticaretiniz ağır bastığı için böyle hassas konunun ciddiyetini kavrayamamışınız.ayrıca sizi bu durumda birisi şikayet etse başınıza iş alacağınızı dahi düşünemiyorsunuz dahada ötesi yukarıdaki yazdıklarınıza bakıldığında hehehe

gibi tutarsız efekleriniz hiç de güven vermiyor .
Bir dahaki sefere daha mantıklı ve planlı çalışma yapmanız temennilerimizle
Not; iki gün sonra löseve para yatırdığınızı ispat için burada ekleyeceğiniz 2-3 tane dekontta güven adına bir şeyi değiştirmez..
işte konuyu okumadan yorum bu olması gerek beyfendi musteriler hiç bir sekilde bana ödeme gondermiyor lösev için kendi adiyla gidip bağısını yapıyor yaptıgı zamanda kendisine verilen dekontu bana gonderirse kampanyadan yararlanacaktır bunun neresini anlamakta gucluk cekiyorsunuz
ayrıca hehe Kardesim firmamiz var diye insan değilmiyiz burada arkadaslarımızda şakalaşamayacakmıyız budamı suc firma karalamak bu kadar kolay olmamalı ya eğer YARARLANMAK İSTEMİYORSANDA ALMA PAKETİ SENİ BURDA ZORLAMIYORUZ SADECE BU BAYRAM LÖSEV COCUKLARA NE KADAR COK DESTEK CIKARSAK O KADAR MUTLU OLURLAR EĞER GECE YATARKEN AKLINA BU COCUKLAR GELMİYORSA VE RAHAT UYUYORSA O SENİN SORUNUN ....