cok_asi55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi o zaman bende anlatıyorum sağ taraftaki rss logosu fena değil ama artık twitter'da şart oldu bloglarda oraya birde twitter logosu atarsan ikiye bölüp. Sonracığıma yazıların arasına bir çizgi gibi birşey atarsan çok daha iyi durur. Çünkü Read the rest of this entry »
şeklindeki yazın normal yazıdan pek ayırt edilmediği için sanki alt başlıkta konu öncekinin devamı hissiyatini vermekte.
Read more linkini daha kodlamadım o yüzden normal text olarak duruyor RSS kısmına ama Twitter için bir link ekliycem. Aynı şekilde ufak bir kuş resmi de koyucam.

cok_asi55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bak aklıma birkaç şey daha geldi baktıkça sağ taraftaki kategorilerin kayık kuyuk ayrıca ya sol tarafta konuların başındaki konunun hangi kategoriye ait olduğunu gösteren kategorilerin alt zeminini kaldır yada asıl kategori kısmındakilerin altındaki kısmı kaldır. Çünkü ikisinde de zemin olunca sanki kategoriler kısmını iki yere eklemişin gibi duruyor temada.
Kategorileri bile bile o şekilde yaptım, söylediğini düşünücem. Birbirlerinden daha çok ayırt edicem