bencede cok kisa olur... benim size soyledigim fiyat TURKTELEKOM dan alis fiyatidir. Bu baglamda ya servis saglayicinizin size paylasimli hat veriyor yada siz... TELLCOM fiyatlari malumunuz bundan cok daha dusuk oldugu icin bu maliyet TELLCOM uzerinden hizmet verseydiniz mantikli olacaktir diye dusunuyorum....
yine de ilgilenenler olacaktir... bol kazanclar diliyorum...
Datacenter ile olan özel anlaşmalarımız sonucu bu fiyatlar ile hizmet veriyoruz. Siz yazdığınızda haklısınız tabiki ama dediğim gibi datacenter içi özel anlaşmalar ile bu fiyata verebiliyoruz.
Tellcom hattımızda planlamaya göre yıl başından sonra devreye girecek. Tellcom hattı ile piyasada bazı firmaların verdiği fiyatlardan daha uygun vereceğimizide bilmenizi isterim.
Ayrıca şunuda bgöz önünde bulundurmakta fayda var sanıyorum.
Datacenter 'ın mâl edişi ile bayisinin mâl edişi farklı olabiliyor ve öylede zaten. Datacenter kendi içerisinde havuz yapabiliyor; ki zaten bütün dc ler bunu yapıyor genel olarak.
Şuan 150 -200 mbit arasında hattı olupta 300 - 400 mbit hat satan datacentlerıda çok iyi biliyoruz bunuda yazmaya gerek yok sanırım.
Biz Host Avrupa olarak havuz yapmıyoruz. Switchlerimiz üzerinden herkesin hattı kendisine göre limitlidir. Her müşterimize bizden almış olduğu hattı kullanma garantisi veriyoruz.
Bu fiyatı datacenter verdiği zaman eleştirilmezken neden bir datacenter bayisi bu fiyata verdiği zaman eksi yönde eleştiriliyor.
Saygılarımızla