Nasıl bukadar emin konuşabiliyorsunuz ? Kesin kanıtınız varmı bu konuda. Bir öğrencim Asp.Net c# kursuna gitti orada 1 yıl. oradan öğrencikleri ve uygulamalar ile şuanda citibankta çalışıyor. Paraya dayalı olabilir. olmak zorundada kadron iyiyse eğitimcilerin sağlamsa hakkını vericeksin. 3000 lira ise bir kurs, bu kursun vergisi var hocalara ödediği ücret var. Gelipte bilgisayar mühendisliğinden mezun birisi size oradaki eğitmenler kadar iyi anlatamaz. Onun için işin uzmanları var orada. Bu tarz fikriniz var ise eğer kanıt göstermeniz gerek. Eğitimleri çok güzeldir. İş arkadaşım orada veritabanı yönetimi kursu veriyordu. Kendisi microsoft bünyesinde çalıştı 6 yıl kadar. Tecrübesiz insanları oraya almazlar. Bu konuda emin olabilirsiniz.
bakın arkadaşlar ben bu kurumu en yakın tanıyanlardan biriyim burda 1 yıla yakın eğitimde aldım,
öğrenip öğrenmemek meselesi değil açarsın kitap kendin bile öğrenebilirsin mevzu bu değil sonuçta bir müfredat var kafası basan anlar basmayan aval aval bakar o ayrı,
ben insanlara yapmış oldukları muamele ve zihniyet olarak değerlendiriyorum,
bu açıdan olumlu bulmuyorum, kişisel kanaatim bu yöndedir.