Site adresi ("***** ve +18 içerik varsa "site adresi ö.m ile verilecektir" yazılmalıdır.Bunun dışında site adresi konuda verilmelidir.)

Site için istenen fiyat : 1500 TL

Sitenin aylık getirisi: Sadece adtech aylık 500 $ ( haftalık özel reklamlar alıyorum siteye - bu özel reklamların fiyatlarını zaten bilirsiniz)

Sitenin açılış tarihi: 2 ay

Kategori, sitenin içeriği nedir: *****

Günlük hit sayısı: 50 - 60 k

Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 5 aylık / pr 0

Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tümü

Hosting dahil midir: hayır

Banlı olduğu sponsor var mı: hayır

Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır

Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet / codeking ***** script v1

Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız

Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok

Site google da önemli kelimelerde ilk sıralardadır,alexa 150 k ,google indexi 50 k dır. Siteyle fazla uğraşmanıza gerek yok ayrıca site kolay kolay
patlamaz google index sayısı daha azdır çünkü, siteyle fazla da uğraşmanıza gerek yok günde 5-10 tane video eklemeniz yeterlidir.Tüm video ve otomatik etiket çeken botları
sağlamdır.Ayrıca site için ay başında pr5 bi forumdan da link almıştım o da duruyor. Alan kişi ye hitin daha fazla nasıl arttırılacağı da söylenecektir.

Satma nedenim acil nakite ihtiyacım var o yüzden. Satış 2 gün aktif olacaktır,bu süre zarfında satıldı satıldı satılmazsa site yoluna benimle devam edecektir.

Not: daha önce alış verişi olmaya hiç kimseye pm göndermem, ve yok yere pm isteyenleride az çok bildiğim için o kişilerede pm göndermeme hakkımı saklı tutuyorum.