G_i_X_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ağır değil gerçek onlar.
Bu gerçekleri senden yargı önünde de ispatlamanı isteyeceğim.

Madem bu kadar eminsin bunu artık yargı önünde çözeceğiz seninle. Çünkü ben artık senin çirkefliklerinden bıktım.
-------------------------------------
Alıntı
Selamlar, bir çok forumda hakkında hep şikayet edilen bir hırsız firmadır..
neden herkes şikayet ederde bu ******** haklı çıkar. haklı çıkmaz tabi öyle sanılır.
niye çünkü şerefsizlik bedava.. yandaş ve yandaşlarının desteği ile yada kısa yoldan devir teslim ile bu işler olmaz. tek hiç olmaz..
Hakkında yapılan yorumlar;
1. hırsız.
2. ftp şifrelerini sizden habersiz değiştirir ve lamer dostlarına verir.
3. kişilerin hesaplarını siler.
4. sistemi güçsüzdür 1 gün açıksa 3 gün kapalı kalır.
5. server’ında güvenlik açıkları vardır host ediliyorsanız muhakkak hacklenirsiniz.
6,7,8,9,10 demiyeyim.. bunlar size yeter. Kesinlikle alış veriş yapmayın dolandırıcılarla.
Bir gün kaçacaklar.. hırsız butur.net
Burdaki tüm yazılanları senin yazdığını bilmemek için aptal olmak lazım.

Kalkıp da bir firmanın senin bilmem kaç entrylik sitenin ftp şifresini değiştirip başkasına verebileceğini düşünebilen bir tek sen varsın.

Şuanda moderatöre yine iletiyorum konuyu senin sitenin şifresini değiştiriş birine verdiğimi ispatlayıp sitenin koyalandığını göstermezsen banlanmanı talep edeceğim.

Ben istesem 2 tuşla alırım siteni. Şifresini neden değişeyim. O yorumları da sen yazmışsındır.

Her hacklenen suçu firmaya atmaya alışmış.

Bizim cpanel ve whm panelimize güvenlik nedeniyle /whm /cpanel olarak bile girilmiyor.

Sistemi güçsüzdür diyenlere cevabı herhalde netinternet ve idealhosting verebilir.

Bizim en düşük hosting makinemiz Türkiye'de q9550 8gb ramli; İngiltere'de Xeon 3363 8 gb ramli.

Saldırı almak başkadır. Güçsüz sunucu başkadır. Şu forumda eğer saldırıya herkes çözüm üretse SALDIRI KORUMALI PAKETLER OLMAZDI DAHA PAHALI OLMAZDI O PAKETLER.