tartışma çok saçma. arkadaşımız isteseydi şifreleyip koyma hakkı da vardı. neden piyasadaki diğerlerini sorgulamıyorsunuz da bu arkadaşa yükleniyorsunuz bu denli?
siz bana kalırsa kıskandınız..
bu arada güzel tema olmuş elinize sağlık.
bu tür gizlemeler şu nedenle yapılır: tasarımcı eğer kodunu görünür şekilde koyarsa yüzde 99 ihtimalle kaldırılacaktır kodu - ki bu bence haksızlıktır. - oysa ki bu şekilde olduğunda en azından tema kuranların yarısından link almış olacak. Google a gelince, amcamız bu konuda birşey demez. Çünkü php denilen dil bir fonksiyonu biryerden bir yere çağıran bir yapıya sahiptir. Yani kural dışı bir davranış yoktur.
Arkadaşım çok teşekkür ederim. bal döktürmüşsün ağzından. Anlatıyorum anlatıyorum anlamıyor ne yapacağımı şaşırdım. Bana sataşacağına git bir paylaşım yap hayırlı bi iş yap diyorum onu da anlamıyor.
Temanin tasariminda laf atmadim hic bir zaman, guzeldir. evet sifreleyebilir, buna da bir sey diyemem.
benim konum gizli link koymasi.
Gizli link kullanan siteler google cezalandirir diye biliyorum. ne kadar dogrudur bilemem.

ve sitesi olan herkes php bilgisi yoktur
adam alir temayi kullanir, footeri siler mi silmez mi ona karismam ama o sitede gizli link site sahibinden bilgisiz include yapmak ne kadar dogrudur ??
sifrelese de en azindan link gorunur haldedir, google buna bir sey diyemez, ama gizli link'e ne der acaba ?
Avogado nickli arkadaşım gerekli cevabı vermiş sana

Temamı da kullanma kullanırsan yüzsüzsün
ellerine sağlık, teşekkürler
Rica ederim arkadaşım