Fighter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir tanesi kendi adına konuş diye - rep vermiş. İki üstteki yorumuma. Kimse çıksın bilgisayarındaki mp3 lerin faturasını göstersin. İşletim sistemi, tüm softwarelerin faturalarını göstersin.

Ya ben sinirli adamım. Sonra banlanıp duruyorum. Bu konuya daha yazmıyorum. Eksi rep verin durun sütten çıkmış ak kaşık arkadaşlarım benim.
Bence sinirlenmeyin hocam. Hem size yazık. Hem de tam tersi güzel bir durum var. Böyle bir şeyi artık tartışır oldu insanlar. Bir farkındalık var ne güzel. Bu demek ki birşeyler zamanla daha iyiye gider. Mesela lisanslar, faturalar, devletler değil insan olarak bilincimiz farkındalığımız. Bunun geliştiğini görmek asıl güzel olan. Yoksa programdı, paraydı bunlar hayatın küçük kısmı. Bende aldım -rep, neyim eksilecek

Bir de şu gelişmeler yaşansa keşke. İnsanlar birini indirmeye değil çıkarmaya çalışsa türkiye'de. İşte o zaman herşey çok çok farklı olacak. Şimdi kendi adıma yapacağım eleştiri şu ki onlarca ücretsiz program bilir mayonez de paylaşmamışım. Bu da benim ayıbım oluyor bunca lisans ıvır zıvır lafı ederken. Bilinçlenelim, düşünelim çok daha güzel işler çıkar.