Arkadaşım şaka mı bu ?

Marez i savunuyorsun yani ?
Herkes bu saydıklarını yapıyorsa marez olmalıdır diye bir kayde olamaz. Bende marez kullanıyorum. Ama diyormuyum bunun için marez serbest olsun. Hayır abicim olmasın. Keşke ihtimali olmasa da bizde yapamasak. O zaman bak bu sektor nasıl gelişiyor. Paramız yok alamıyoruz diye adamların hakkını gasp edecek değiliz. Herkes yapıyor diye olayı örtbas etmenin güzel bir yanı yok. Düşün bir firman var emek veriyor üretiyorsun sonra marez e düşüyor. Bunu normal karşılayabilirmisin soruyorum sana ?
Şaka filan değil gayet ciddiyim yazdıklarımda. Dikkat ettiysen ben durumu değerlendirirken şuan mevcut şartlar dışında bir fikir belirtmedim. Alım gücümüz olsa, hepimiz crack derdi ile vs. uğraşmadan seçerek beğenerek orjinali alsak, ben istemez miyim. mozaşist miyim saatlerce crack arayım, virüs yiyim, mp3 arayım.
Ama yok işte. 30 dolar bile veremem ben bir programa. Neden veremem. Ülkemin geliri belli. Hayat kalitesi belli. Şartlar böyle yani.
Ülkenin başındankiler az çalıp birazda halka verdiklerinde emin ol bende kapatıcam benim marez sitemi. Kimse sevdiği grubun albümünü almayı bedava indirmeye tercih etmez herhalde imkanı olsa değil mi?