hocam, alıp sattığınız fiyatı söylememek herkesin hakkı. zaten söylemiyorum der olay biter dedim ben de yorumumda ama yalan söylemesinin mantığı ne onu anlamadım. acaba domaini pahalı aldım ben işte böyle kazık yiyen biriyim mi demek istiyor, yoksa domaine alıcı piyasası oluşturmaya mı çalışıyor

bu domaine şu anda kimse 1000 tlden alıcı piyasası oluşturamaz, arkadaş güzel numara yapmış da bu kısmı hesap edememiş anlaşılan
deccal kardeşim bak yargısız infaz yapıyorsun... düşüncelerinde haklısın.. haksızsın demiyorum ama ortada 2 önemli nokta var..
1- Selami den ben 100 e alıp 1.000 e satmış olamaz mıyım..?
2- Arkadaş kızdım sormalarına 1.000 dedim diyor..
Ki 1.000 TL lik piyasa oluşmayacağı aşikar.. Her domainin bir değer aralığı vardır... Böyle bişey düşünerek yazsaydı "işte ben böyle bir kerizim" yorumu cuk otururdu.. Ama kızgınlıkla yazılan bir yazı gibi... Üzerine o kadar gidilecek bir durum yok gibi görüyorum ben...
Ama tabi ben de ticaretin içinde biri olarak bu yazıyı böyle algılamış olabilirim.. deccalin gözünden göremediğim için bu olay nasıl görünüyor bilemem.. Empati yapmak da zor bu saatte... Yarın bir empati sempati bişeyler yaparım.. Ama şimdi yatıyorum iyi geceler...Üzmeyin birbirinizi...