gdi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konu moderatorlere rapor edildi...

cakallik istiyorsan git baska yerde yap, r10 da yapamazsin

Arkadaslari kullanmayin bu temayi veya header.php de bulunan

<?include(TEMPLATEPATH . "posts.php")?>

kaldirin, footeri birakabiliriz saygidan dolayi, guzel tema ama post.php headerden okuyor ve orda gizli link var ...

bunu koyma sebebi neydi ?? cevap SEO deneyi !!

not : diger dosyalara da bakin, bakma zamanim olmadi !
Bak gdi nickli r10 üyesi, Cevap vermemek münakaşaya girmemek için çok uğraştım ama zorluyosun madem sana cevap vereyim.

1- Ben o temaya bir kod koymak isteseydim sen değil senin sülalen gelse kod mod bulamaz. Kodları şifreliyebilirdim de buna da hakkım vardı şifrelenmiş kodları olan bir sürü tema var. Forumdaki mesajlarına baktım. internet camiasında da hem senden daha çok bilgiliyim hemde daha çok tecrübeliyim bana çıkıp bişeyler öğretmeye kalkma. Senin o kullandığın yazılımları reklam firmalarının sitelerini tasarımlarını biz yazıyoruz.

2- Tema tasarımı fikri itibari ile bana ait istediğim şekilde yayınlama hakkında sahibim. bunun için senden izin alacak değilim. Bana bir ücret ödemedin benimde sana bir sorumluluğum yok. Dolayısı ile bana hesap sormaya da hakkın yok.

3- saygidan dolayi footer dan linkleri bırakabiliriz diye bir de itham etmişsin. İster bırak ister bırakma sana kaldır veya kaldırma diye yalvardık mı ? Veya benim temam için böyle bir cümle kurmaya hakkın var mı ? bi emeğin var mı tema içinde ?

Bana burda laf sokmaya beni küçük düşürmeye çalışacağına git bir tema yap hayırlı bir iş yap. Tüketici bir kişi olarak beni yargılamaya hakkın yok. paylaştığım ürün orda isteyen kullanır istemeyen kullanmaz. Kimseyi zorladığımı da hatırlamıyorum. Hiçbir şekilde de utanmadım söylediklerinden sadece sana acıdım.

Bu tema sadece r10 da yayınlanmıyor Enaz 25 adet wordpress tema sitesinde yayınlanıyor. Tek adaletin savunucusu sen değilsin.

Hangi dine mensupsun bilmiyorum ama şöyle bir ayetse cevap vereyim sana

Ebû Hüreyre (ra)’den rivâyete göre, Rasûlullah (sav) şöyle buyurmuştur: “Kim bir Müslüman’ın dünya sıkıntılarından bir sıkıntısını kaldırırsa Allah’ta onun ahiret sıkıntılarından bir sıkıntısını kaldırır Yine kim darda kalan bir Müslümanın imdadına yetişirse Allah ta o kimsenin hem bu dünyada hem de ahirette imdadına yetişir ve işlerini kolaylaştırır Kim dünyada bir Müslüman kardeşinin ayıbını örterse Allah’ta o kimsenin dünya ve ahirette ayıplarını örter Kul; kardeşinin yardımında oldukça Allah’ta O kula yardım eder (Müslim, Birr veSıla: 17; Buhârî, Edeb: 34)

R10 da konularını okudum. Başına da sürekli bir nusibet geliyomuş demek ki Allah doğruyu biliyor. Bana yaptığın içinde allahından bulursun şüphem yok Moderatörlerle de görüşebilirm. Bi korkum yok. Bana da cevap yazma senle muhattap olmak istemiyorum.

Bunca laftan sonra da çıkıp o temayı kullanıyosan bende senin insanlığından şüphe ederim. Bunun adı da yüzsüzlüktür.