ramerta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam arkadaşlar sustum. Bu arada rızkı veren Allah doğru ama oturduğun yerden değil. Sen uğraş dur güzel. Bazılarına küçük şeyler ağır gelir. Belki onun ticaretini etkilemez ama midesini bulandırır.

Bu arada yapmak istediğim asıl şey bu şekilde para kazanıp Hafızlık Eğitimi Verecek olan Kursumuzun inşaat masraflarını az da olsa hafifletmekti. Ama bakıyorum da daha arkadaşlar ayrıntılı bir bilgi istemeden saldırıp durdular. Yok öyle olmaz böyle olmaz...

Kendinizi çok şey biliyor sanıyorsanız oturun sitenin başına akıl hocalığı yapın. İnsanların küçük uğraşlarla yapmak istediklerini yalancısın iması gönderir gibi engel olmayın.

Allaha emanet olunuz - Yöneticilerin bu konuyu silmesini teklif ediyorum.

Selametle
Benim ilgilendiğim senin yapacağın ticarette kazanacağın parada parayı nereye kullanacağında değil. diğer bi kaç kişi gibi bu bölüme konu açıp kendi akıllarınca uyanıklık yapmakta. o zaman kampanya paketleride açılan hosting firmalarıda bu bölümde kendini tanıtsın. Hem bile bile uyanıklık yaptığını itiraf ediyosun hemde çıkmış acıtasyon yapıyosun. Merak etme kimse oturduğu yerden bişey kazanmıyor. Sen bu tabiri kendine kullan bence. ben oturduğum yerden uyanıklık yaparak bişeyler kazanmaya çalışıyorum de.

Selametle