Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar iş bankası hesabım var. Garanti'de hesap işlem ücreti çok yüksek. Hem banka hesabı açınca ücret almayan hem de hesap işletim ücreti almayan ya da uygun olan banka isimleri istiyorum bilgilendirirseniz sevinirim.

salvo_wm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işbankasına git banka hesabı açmak istiyorum de açarlar. tüm işlemler ücresiz fakat 18 yaşını doldurmuş olman gerekir.

deli dana adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Halkbank. hesap açarken biraz para verirsin ama senin hesabına yatırırlar parayı. geri çekersin. garantideki gibi bilmem ne sigorta ücreti diye el koymazlar. 3 ayda bir 11 tl hesap işletim ücreti kesiyor, ki garantiden daha ucuza geldiğini sanıyorum.
Peki bu hesap işletim ücreti 3 ay 11 tl diyorsun halkbank'ta. O halde eft fiyatlandırması nedir.? Birde bank asya'da eft ücretsiz hesap işletim alınmıyor diyorlardı doğrumu?