zamanınız yoksa fenerbahce.tk , vahset.org , hzali.net bekletin elinizde çok güzel domainler var şuan iyi para eder ama biraz daha bekletirseniz daha fazla edeceği düşüncesindeyim özellikle fenerbahce.tk süper bir domain diğerlerini domainleri ise şimdiden satmanız iyi olur diye düşünüyorum.
Fenerbahce.tk veritabanı ile satın aldım şuan site kurulu kendi haline bıraksam en azından açık kalmış olur projesi var zaten ama güncel tutmaya zaman bulurmuyum bilemiyorum çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için
Aralarında en iyi projelendirilebilecek olan bence yardimrehberi.com. Her script ve program hakkında yardımlaşma forumu olabilir. Tabiki de sürekli güncel kalmalı.
Fenerbahce.tk ' da çok güzel bir domain. FB Portal sitesi açarsanız tutacağını düşünüyorum.
Aklımdan geçen en son domain'i söylediniz hocam reg fee denileceğini sanardım yanılmışım demek el elden üstündür akıl akıldan üstün

Yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim adı geçmeyen domainler yolcu gibi görünüyor

FenerBahce.Tk proje olacak yardimrehberi.com elde kalacak hzali.net ve vahset.org kalacak gerisi için de yorum gelirse çok güzel olur.WebDizayner.Com Web Tasarım sitesi düşündüm ama siteyi açmaya zamanım yokken tasarıma nasıl zaman bulrum meçhul